La presentació de la Ruta del Llonguet ha inaugurat aquest matí els actes de la Setmana del Pa organitzada per l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.
La Ruta del Llonguet, fruit de la col•laboració de l’Ajuntament de Palma amb l’Associació de Forners, comptarà enguany amb 35 forns, i començarà el proper dimecres 13 d’octubre fins al 15 de desembre. La presentació ha comptat amb la participació del secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, el director general de Comerç, Miquel Piñol, el batle de Palma, José Hila, i el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner.
La ciutadania podrà consultar quins són els forns inscrits a la Ruta a través de l'aplicació de "Pa d'aquí, forn i tradició", una millora que es va introduir l'any passat gràcies a la col•laboració de l’IDI. L'aplicació permet, a més, geolocalitzar els fons i conèixer les dades de contacte de l'establiment, l'horari de venda i quines són les seves especialitats
Els establiments inscrits a la Ruta oferiran un llonguet diferent cada semana amb una beguda per un preu tancat de 3 euros.
La Ruta del Llonguet ha estat el primer acte que s’ha celebrat al Quiosc de la Plaça de l’Olivar amb motiu de la Setmana del Pa, que enguany té com a objectiu difondre els beneficis nutricionals del pa i els establiments a la marca de garantia “Pa d’Aquí, forn i tradició”. Així, s’ha elaborat conjuntament amb el Col•legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears un full informatiu per difondre les característiques beneficioses d’incorporar el pa a la dieta, sobretot les variants integrals i de pagès, i durant tota la setmana se’n farà difusió a través de les xarxes socials.
Pàgina carregada en 0.0140 segons. IDI versió 3.2.0-dev