Noticas IDI

Noves píndoles formatives icomerç per professionalitzar el teixit comercial

L’IDI posa a disposició del teixit comercial una sèrie de píndoles formatives per professionalitzar el sector i acompanyar-lo perquè s’adaptin millor als canvis que vivim actualment a causa de la pandèmia.

Les píndoles formatives es presenten en format en línia per tal de facilitar-ne el visionat als comerciants, que podran connectar-se a la web de l’IDI quan vulguin i les vegades que ho necessitin. Pel que fa a les temàtiques, s’ha optat per tractar problemàtiques actuals, com puguin ser alternatives per a la reactivació del comerç, la negociació amb els bancs o tècniques de venda. L’objectiu és oferir eines per promoure la innovació en el sector, un dels més castigats durant l’estat d’alarma.

A través d’aquestes formacions, l’IDI vol sensibilitzar els comerços de la necessitat d’innovar i d’introduir la transformació digital dins la seva estratègia empresarial. Així mateix, també es persegueix millorar la capacitació de l’empresariat davant dels reptes que es presenten per al comerç.

Així, la primera píndola que s’ofereix tracta les claus del màrqueting digital i repassa les principals tècniques per vendre millor el producte. La formació es pot veure a www.idi.es, a l’apartat de Formació en Línia. La resta de càpsules es penjaran cada dues setmanes per tal de completar l’oferta per als comerciants, que podran recuperar quan vulguin les píndoles.

Accediu a la formació “Les claus del màrqueting digital per als comerços de  les Illes Balears”.

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0418 segons. IDI versió 3.2.0-dev