Noticas IDI

Convocatòria Premis CEX 2020

L'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència CEX, del qual l'IDI n'és soci, convoca aquest premi amb el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre les empreses i altres organitzacions. En l'edició d'enguany es premiarà la integració dels ODS a les organitzacions.

Les organitzacions candidates hauran d'acreditar una bona pràctica d'integració dels ODS en el model de gestió que hagi permès a la companyia fer un salt qualitatiu en la seva gestió, amb resultats mesurables i rellevants.

En concret el premi reconeixerà candidatures que acreditin bones pràctiques integrant les fases següents: priorització dels ODS, integració dels ODS en el model de gestió (estratègia i processos), establiment de metes i indicadors, comunicació i report de resultats.

De cara a la concessió del premi, els criteris de valoració seran la coherència amb l'estratègia, la integració en la gestió i els resultats i el seu impacte.

La presentació de les candidatures serà fins al 3 d'abril. La selecció dels finalistes tindrà lloc el mes de maig i, l'exposició en públic de les bones pràctiques finalistes i la designació de la pràctica premiada serà dia 18 de juny.

Les organitzacions candidates hauran d'elaborar un informe que descrigui la seva bona pràctica seguint l'estructura i indicacions que podeu consultar des d'Aquí.

D'altra banda, podeu accedir al formulari de sol·licitud i consultar la guia específica sobre com integrar els ODS a les organitzacions, editada per Pacto Mundial, CEPYME i el Consejo General de Economistas.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0188 segons. IDI versió 3.2.0-dev