Noticas IDI

Avui hem conegut les empreses finalistes dels Premis Emprenedor XXI

El comité tècnic de la dotzena edició dels Premis EmprenedorXXI ha seleccionat les empreses Global Cen, Hustle Got Real i NuMat Medtech com a finalistes entre totes les empreses balears que opten al guardó. El jurat es reunirà el proper dia 13 de febrer per decidir l’empresa que se’n portarà el guardó, que es lliurarà el mateix dia en la jornada DayOne Innovation Summit al Caixa Fòrum Palma.

Els Premis EmprenedorXXI estan organitzats per CaixaBank, a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors DayOne, i coatorgada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. També hi col·labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI, depenent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, i la Fundació Bit, depenent de Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme.

Una de les novetats d’aquesta edició dels Premis Emprenedor és l’organització del Day One Innovation Summit, durant el qual es lliurarà el guardó a l’empresa guanyadora. Aquesta jornada, que tendrà lloc dia 13 de febrer, conjuga ponències i taules rodones sobre tendències en tecnologia amb activitats de networking.

De les 22 empreses presentades a la convocatòria d'enguany, 8 han estat seleccionades i d'aquestes,Hustle Got Real, Global Cen i NuMat MedTech són les finalistes:

Global Cen

Desenvolupa tecnologia i aplicacions per a un nou sistema de medició del camp elèctric natural, anomenat CEN. El CEN condiciona el creixement vegetal. Un bon disseny de cultiu pot augmentar en un 20% la producció.Hustle Got Real

Plataforma de venda en línia que permet no tenir els productes en stock, es pot utilitzar des de qualsevol part del món. Hustle Got Real s’encarrega d’automatitzar el procés al màxim facilitant el procés de venda.NuMat MedTech

És una empresa de biotecnologia dedicada al desenvolupament de superfícies innovadores de biomaterials per a aplicacions mèdiques, especialment superfícies d’anclatge ossi, com implants dentals i ortopèdics.

Si voleu participar a la jornada us hi podeu inscriure des d'aquí.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0183 segons. IDI versió 3.2.0-dev