El «Local Pop-up Store by Idi» és un suport o mòdul expositiu en forma de maleta (armari obert) que actua com a botiga temporal (pop-up store) i que té com a objectiu apropar i donar a conèixer el producte local, donant-li el valor afegit que li pertoca.

Objectius

Des del punt de vista promocional:

Donar a conèixer els productes de diferents sectors, que es diferencien per la qualitat i el disseny.
Fer valorar i apropar els productes creats i produïts a les Illes Balears (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera) a les persones residents i no residents, especialment les persones amb una sensibilitat especial per conèixer i descobrir els productes del territori.
Aquest projecte va lligat a la necessitat de connectar amb els visitants a través de l’experiència de conèixer els productes. Alhora, és una manera d’internacionalitzar els productes sense sortir del territori.

Des del punt de vista expositiu:

Actualitzar la imatge de les indústries renovant, actualitzant i personalitzant les exposicions dels productes. Fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a les empreses de caràcter industrial.
Aplicar les tècniques de marxandatge visual, col·locació de producte, estudis de composició, la psicologia de les formes i del color, i altres tècniques estratègiques expositives, per assolir l’èxit en l’atenció del consumidor i, sobretot, en la venda.

Característiques de l'expositor

És un element molt versàtil, transformable, adaptable, transportable i sostenible, ja que es fabrica a partir d’unes estructures de fusta reutilitzades i promou el consum de productes locals.

El «Local Pop-up Store by Idi» consta d’un mòdul expositiu bàsic, format per dos elements units amb rodes i diversos accessoris que permeten personalitzar el format expositiu en funció de la tipologia del producte que s’hi ha d’exposar.

Gràcies al sistema pràctic d’elements i accessoris, el suport expositiu s’adapta a cada tipologia de producte, per la qual cosa pot ser utilitzat per a l’exposició de productes de diferents sectors. Intentarem adaptar-nos a cada necessitat.

 

 

Exemples

Aquests són alguns dels exemples de la seva possible utilitat.

 

  

Tipologies especials

Per adaptar-nos a les possibles necessitats dels usuaris, també es poden crear les tipologies especials d’un o de tres elements.

 

Qui el pot sol·licitar i com s’ha de fer?

El «Local Pop-up Store by Idi» és un suport expositiu que actua com a botiga temporal (pop-up store), i es posa a disposició d’organismes intermedis dels sectors agroalimentari, hàbitat, bijuteria, moda, calçat i químic que vulguin fer una selecció i promocionar de forma conjunta els productes en espais adreçats primordialment a residents i visitants, especialment de mercats estrangers d’alt valor afegit.

Qui pot sol·licitar la utilització i la gestió d’una maleta?

Organismes o entitats de les Illes Balears que vulguin promocionar un sector productiu de forma conjunta o col·laborativa. Els productes exposats han de ser creats a les Illes Balears.

Si us interessa sol·licitar un o varis mòduls ho poder fer emplenant aquest formulari. Si voleu descarregar-vos el catàleg, ho podeu fer des d'aquí

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través de correu electrònic agenovart@idi.es o per telèfon: 971 17 61 61

 

 Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0179 segons. IDI versió 3.2.0-dev