Campanya de 365 dies per promocionar els diferents productes de forn i pastisseria que s’elaboren tradicionalment durant les diferents festivitats de l’any a Balears. La bona feina dels forners contribueixen a la pervivència de les tradicions amb l'elaboració puntualment dels productes de temporada: bunyols per les verges, rosaris per Tots Sants, o ensaïmades de tallades durant els Darrers Dies (Carnaval). 

És per això que la campanya apel·la a "l'art de menjar" a partir d'una sèrie de bodegons fotografiats per Josep Taltavull. Les imatges mostren els productes que es consumeixen tradicionalment a les diferents illes durant cada festivitat. Així, es pretén que la ciutadania conegui l'origen de la rebosteria i la consumeixi a l'època adequada.

 

 Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0151 segons. IDI versió 3.2.0-dev