Idigital, estratègia de digitalització de la indústria de les Illes Balears és un programa d'acompanyament en el procés de digitalització. Té tres eixos de treball:

 

A. Idigital_formació:

Oferim eines a les empreses per començar amb l'aventura de la digitalització, ja sigui en fase d'inici, consolidació o maduració digital.

Trobau totes les accions a l'apartat: "Formació en línia" de la web de l'IDI, clicau aquí

 

B. Idigital_xecs de consultoria

Oferim hores de consultoria per elaborar i dissenyar un pla de transformació digital a les empreses industrials a través d'una convocatòria per a la concessió d'ajudes de xecs de consultoria per a impulsar la indústria de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització i sostenibilitat.

  • Edició 2022 (Convocatòria oberta fins al 19 d'abril)

- Més informació i tramitació

  • Edició 2021 (convocatòria tancada) 
  • Edició 2020 (convocatòria tancada)
  • Edició 2018 (convocatòria tancada)

C. Idigital_finançament

Des de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria democràtica, a través de la Direcció General de Política Industrial i de l'IDI es posa a disposició de les empreses, different ajudes/convocatòries per ajudar amb la implantació de la digitalització.Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0215 segons. IDI versió 3.2.0-dev