El Govern Balear disposa de línies d’ajudes per donar suport a la internacionalització.

Descripció:

Vols vendre els teus productes a l'exterior?

Si vols iniciar, consolidar o implantar comercialment la teva empresa a l'exterior, el Govern Balear convoca diferents línies d'ajudes per a la internacionalització destinades a projectes d'autònoms, microempreses i petites i mitjanes empreses de les Illes Balears que realitzin activitats de comerç, serveis i indústria.

Les ajudes, agrupades en tres categories, tenen com a objectiu ajudar a la iniciació del procès d'internacionalització, ajudar en la consolidació i, com a novetat, enguany s'inclouen ajudes per fomentar la participació agrupada de diverses empreses en accions de promoció a mercats exteriors.

1. Ajudes a la iniciació:

Per a la posada en marxa de les fases inicials del procès internacional d'autònoms, microempreses i petites i mitjanes empreses de les Illes Balears.

Fulletó informatiu

2. Ajudes a la consolidació internacional

Per fomentar:
a _ Projectes de consolidació internacional
b _ Projectes d'implantació comercial

Fulletó informatiu

3. Ajudes a la participació agrupada d'empreses en mercats exteriors

Per fomentar els projectes de promoció agrupada de diverses empreses en mercats exteriors. 

Fulletó informatiu

Descarregau-vos la documentació Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0192 segons. IDI versió 3.2.0-dev