Club d'inversió per a directius, empresaris, i inversors que cerquin diversificar riscos i incrementar l'experiència en aquest camp.

Quins són els objectius?

- Millorar la formació dels inversors per poder afrontar de la manera més professional i eficient possible el procés d’inversió
- Fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixements
- Incentivar la inversió privada en startups

Formar part de l'IDI Investors Club és gratuït, registrau-vos-hi!

Totes les persones interessades a formar part d'aquest club gaudiran dels següents avantatges:

- Formació: cada any oferim cursos de diferents nivells per a inversors privats, tant per als que comencen, com per als avançats que volen aprofundir més en la matèria.
- Connexió: els membres del club tendran l’oportunitat de connectar amb persones que comparteixen les mateixes inquietuds i objectius.
- Inversió: ampliar la cartera d'inversions amb noves oportunitats gràcies a l'organització de Fòrums d'Inversió.

 

 

 

 Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0256 segons. IDI versió 3.2.0-dev