Un fòrum d’inversió destinat a emprenedors o projectes start-up i empreses en fase de creixement relacionats amb el sector nàutic.


El Boat Show Investment Forum està organitzat per l'IDI juntament amb Keiretsu Forum, una de les majors xarxes d'inversors privats del món.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és valorar i donar visibilitat als projectes empresarials, alhora que es dinamitzen les inversions en l'àmbit de la nàutica, oferint a les start-ups un espai on presentar el seu projecte, a un públic de qualitat i de on poden sorgir bones oportunitats per impulsar la seva empresa.

Cercam emprenedors o empreses que compleixin els requisits següents:

  • Empreses amb activitat o mercats principals que tinguin relació amb la nàutica en un sentit ampli: TIC, App, energia, gestió portuària, infraestructures, materials, motors, teixits intel·ligents, espelmes, etc.
  • Empreses que facturin o en fase de comercialització.
  • Valor de la companyia de menys de 2 milions d'euros.
  • Empreses que busquin ronda de finançament de capital privat d'entre 50.000 i 500.000 euros.
  • Equip format per més d'una persona.

També cercam inversors privats o Business Angels que vulguin millorar les seves capacitats i coneixements. Oferim un curs de capacitació gratuït, impartit per formadors de primer nivell de Keiretsu Forum.

L'objectiu del curs és ajudar els inversors privats a optimitzar el seu temps i recursos econòmics, per afrontar de la manera més professional i eficient el procés d'avaluació i negociació d'oportunitats d'inversió amb emprenedors.

 

 


Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0155 segons. IDI versió 3.2.0-dev