És un programa que es desenvolupa dins l’àmbit escolar en col·laboració amb els ajuntaments i els centres escolars de les Illes Balears.


Objectius

- Apropar els alumnes del primer cicle de Primària al teixit comercial del municipi.
- Donar a conèixer l’oferta del comerç minorista: veure la diversitat de comerços de la localitat i dels productes i serveis que ofereixen.
- Captació de nous clients: sensibilitzar els nins i joves perquè coneguin i comprin a les botigues del seu poble.


Descripció del programa

Es planteja una proposta didàctica que vincula comerç i escola per posar en contacte els infants amb el comerç del seu poble a partir de diverses línies d’actuacions coordinades:

-Realització de visites guiades als establiments comercials. D’aquesta manera els alumnes tendran l’oportunitat de visitar tant els comerços tradicionals com les botigues més innovadores del municipi.

-Material didàctic Anem a conèixer el comerç de..., per tal que el professor i els alumnes puguin treballar-lo dins l’aula.

- Altres propostes, com ara concursos de dibuix, xerrades a les aules amb comerciants, foment del comerç just i consum responsable... per reflexionar sobre la importància que té un acte tan quotidià com és allò que compram i on ho fem.

 

 

 


Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0199 segons. IDI versió 3.2.0-dev