Ferias

Per què participar a fires sectorials?

Tot i els avenços tecnològics que ens faciliten l’accés a productes de qualsevol indret, les fires tenen el seu espai en un mercat tan competitiu com en el qual ens movem. La participació a les fires sectorials és una gran oportunitat per establir bones relacions amb els clients i conèixer de primera mà les seves preferències i necessitats, rebre el seu feedback. A més, us permet prendre el pols al mercat, conèixer la competència i cercar col·laboracions amb altres empreses.

 

Beneficis de participar a fires

Testar els vostres productes
Prendre el pols al mercat
Noves oportunitats de negoci
Prestigi de la marca
Cooperació empresarial

Com t'ajuda l'IDI?

Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0193 segons. IDI versió 3.2.0-dev