noticias idi

Finalitzen els primers plans de transformació digital per a les indústries

 

El programa “Digitalitza la teva indústria” ja té a punt els primers plans de transformació digital per a empreses. Els consultors ja han lliurat els primers estudis a les indústries que es van apuntar a l’ajuda de l’IDI, una subvenció que té per objectiu impulsar la indústria 4.0 dins el sector empresarial de les Illes Baleares i cercar així la màxima eficiència i competitivitat industrial a través de la digitalització.

Per tal d’aconseguir aquesta finalitat, des de l’IDI es va convocar el programa “Digitalitza la teva indústria”, consistent en subvencionar el 90% del cost dels estudis de transformació digital elaborats per habilitadors especialitzats que han assessorat i visitat les empreses per conèixer les seves necessitats. Durant aquest mes de juny, els experts han finalitzat la feina a les 12 empreses que tenen fins a
25 treballadors. Durant l’estiu, es donaran per acabats els estudis de les indústries amb més personal contractat.

A partir d’ara, s’organitzaran tallers demostratius de tecnologies concretes en funció de les necessitats detectades, i un curs de formació grupal especialitzat en coneixements de tecnologies 4.0.

A més, s’ha de destacar que les empreses poden acollir-se a l’ajuda de digitalització industrial de la Direcció General d’Indústria per poder posar en marxa el pla realitzat amb el programa de l’IDI.

Plaça de Son Castelló, 1
07009 - Palma de Mallorca
Illes Balears
Tel: 971 178 900