Disposes d’un espai expositiu adequat per atreure els teus clients potencials? Saps com convertir la compra en una experiència? Et vols diferenciar de la competència? Aprofita el programa exposabyidi.

exposabyidi, un programa de l'IDI que ofereix un servei personalitzat en el disseny d'un espai expositiu per als productes industrials de les empreses productores de les Illes Balears.

Objectius

  • Fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial.
  • Promoure la figura del dissenyador d’interiors, els seus beneficis i fets diferenciadors, i presentar-la com una figura molt important que s’ha tenir en compte en l’estratègia d’una empresa, i impulsar així la professionalització del sector.
  • Aplicar les tècniques de marxandatge visual, col·locació de producte per vendre millor, estudis de composició, la psicologia de les formes i del color, i altres tècniques estratègiques expositives.
  • Actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes.

A qui va dirigit?

A empreses industrials de Balears que realitzin la totalitat de la seva producció a les Illes i que disposin d'espais expositius susceptibles de poder ser utilitzats en aquest projecte.

Requisits:

- Ser una empresa o un grup d’empreses industrials amb producte local propi.
- Ser una empresa amb seu social a les Illes Balears.
- Pertànyer a un sector considerat estratègic pel Pla Industrial: hàbitat, agroalimentari, moda, nàutica, aeronàutica, indústria cultural i sector tecnològic.

En cas de rebre més de sis sol·licituds, es tendrà en compte la data d’entrada de la petició de l’empresa i que les indústries participants pertanyin a sectors diferents.

En què consisteix?

Les empreses rebran un assessorament personalitzat d'una tècnica de l'IDI especialista en disseny d'interiors que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l'àrea on s'exposarà el producte.

L'any 2020, el programa acceptarà un màxim de 6 empreses participants.

Les empreses interessades a participar en el programa rebran el servei de forma gratuïta.

Fases i calendari

Fase 1. Inscripció

Les empreses que vulguin participar en el programa hauran d'emplenar i enviar el formulari d'adhesió abans del dia 29 de novembre de 2019.

Fase 2. Visita de l'espai i diagnosi

La tècnica de l'IDI i les empreses definiran de forma conjunta les necessitats:

1. Anàlisi de l'espai per determinar les mancances i les estratègies a seguir.

2. Proposta de disseny de l'espai per enriquir l'exposició del producte requerit.

Fase 3. Propostes de disseny

La tècnica donarà solucions a les necessitats requerides a través d'una proposta de disseny en forma de dossier amb plànols, renders i tota la documentació necessària.

Cada empresa rebrà la seva proposta personalitzada del disseny de l'espai per enriquir l'exposició del producte requerit en forma d'avantprojecte. 

Fase 4. Execució del projecte

Una vegada entregat l'avantprojecte del disseny expositiu, l'IDI oferirà assessorament per poder executar el projecte, segons la complexitat de cada cas.

Durada del programa

Inici: gener de 2020
Termini: desembre de 2020

+Info: 971 177 601 ext. 62910

En cas que hi hagi empreses que quedin fora de la selecció, es mantindrà la seva sol·licitud per a la següent edició.Els nostres clients opinen

Avatar idi 1

"L'IDI ens ha donat l'oportunitat de presentar la nostra empresa i els nostres plans de futur a inversors privats i facilitar una via de diàleg amb el Govern Balear per dur a terme futurs projectes a les Illes Balears."

LA BELLA VERDE 
Maarten Bernhart
Founder - Sales Director 

 

 

Avatar idi 2

“L’IDI ens ha ajudat en la millora del pla de digitalizació de l’empresa. A més, també ens informen de subvencions disponibles i dels cursos que ens poden ajudar al creixement de la nostra indústria”

AVARQUES DE MENORCA
Aina Pons
Departament comercial de Mibo

Avatar idi 3

'L'IDI em va brindar l'oportunitat de presentar-me a un públic més ampli, de tenir més visibilitat i promoció en un moment primerenc i important i formar part d'una xarxa essencial d'empreses balears.'”

STUDIO JAIA
Anna Lena Kortmann
Founder

FEDER

Pàgina carregada en 0.0383 segons. IDI versió 3.2.0-dev