Disseny a l'empresa

Els emprenedors i empresaris de les Illes Balears troben en el programa Impuls al Disseny a l'empresa assessorament i suport per aconseguir que el disseny esdevengui una constant en la gestió de l’empresa. La imatge gràfica, el disseny d’interiors, el disseny de producte, l'embalatge, la web... són els factors diferenciadors i la senya d'identitat de les empreses.

El programa està orientat a demostrar l’eficàcia i la rendibilitat del disseny com a factor d’èxit dins l’estratègia empresarial, al mateix temps que fomenta el treball conjunt entre dissenyadors i empresaris.


E
l nostre suport consisteix a:

- Analitzar juntament amb l’empresa la seva situació general en matèria de disseny, o bé de projectes específics, realitzant un assessorament de cada cas concret.

- Acompanyar l’empresari en la recerca del dissenyador o l’estudi de disseny més adient per dur endavant el seu projecte empresarial.

- Oferir el seguiment integral del projecte a càrrec dels tècnics de disseny de l’IDI.


En el cas que no hàgiu contactat mai amb un dissenyador o estudi de disseny, nosaltres us ajudarem a iniciar aquesta relació posant la nostra experiència al vostre abast.