El Recinte Firal de Menorca és a cinc minuts de l'aeroport de la ciutat i al costat de la carretera general que uneix les principals poblacions de l'illa.
Aquesta ubicació privilegiada converteix el recinte menorquí en un espai accessible des de qualsevol punt de Menorca i ben comunicat amb la Península.

Inaugurat l'any 2002, el Recinte Firal de Menorca compta amb vàries sales, dotades d'instal·lacions modernes i equipades, i dos pavellons, el superior de 1.850 m2 i l'inferior de 2.820 m2, ambdós per a la realització de fires i altres esdeveniments.

L'any 2017 s'ha dut a terme 
una rehabilitació per millorar l’estat de conservació de les instal·lacions i millorar-ne la seguretat, amb la intenció de potenciar les activitats que es duen a terme al Recinte Firal. 

L’objectiu de totes les reformes és comptar amb un Recinte Firal totalment adequat i preparat per acollir qualsevol tipus d’activitat o esdeveniment professional, des d'exposicions fins a congressos i convencions. Així mateix també es pretén que sigui un element dinamitzador del comerç i de la indústria menorquina.
Espai d'exposició