Hotelinking, Hi Sun i Peter Diving, finalistes dels Premios EmprendedorXXI.

El comitè técnic de l'onzena edició dels Premios EmprendedorXXI ha seleccionat les tres empreses finalistes entre totes les que optaven al guardó. Hotelinking, plataforma d'automatització del màrqueting directe i fidelització de clients per al sector hoteler; Hi Sun - Health Innovation Sun, empresa del sector e-health amb terminals de vending que detecten fototipus de pell i punts d'informació sanitària per a la protecció de la pell i el sol; i Peter Diving, un sistema de busseig patentat internacionalment, són les empreses escollides pel comitè tècnic i que optaran a guanyar el Premio EmprendedorXXI.

El jurat es reunirà el proper dia 15 de febrer per decidir l'empresa que se'n portarà el guardó, que es lliurarà el mateix dia en una cerimònia al Caixa Fòrum Palma.

Els Premios EmprendedorXXI estan organitzats per CaixaBank a través de Caixa Capital Risc i coatorgada pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'ENISA, Empresa Nacional d'Innovació. També hi col.labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial), depenent de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, i la Fundació Bit, depenent de Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme.

Enguany, com a novetat, el comitè técnic ha incorporat dos membres amb un perfil amb experiència dintre del sector empresarial i de l'emprenedoria de base tecnològica.

De les 9 empreses presentades a la convocatòria d'enguany, 5 han estat seleccionades i d'aquestes, 3 són les finalistes.

Les empreses seleccionades del Premios EmprendedorXXI són:

Hotelinking - Finalista

http://hotellinking.com/

Hotelinking és una plataforma d'automatització del màrqueting directe i fidelització de clients per al sector hoteler. L'eina captura les dades de cada hoste automàticament, per a després explotar-los a través d'esdeveniments automatitzats, de tal manera que els hotels augmenten la fidelització, reputació i branding.

HiSun - Health Innovation Sun - Finalista

http://www.hisunscreen.com/

Empresa del sector e-health que ofereix dues línees de productes per als ciutadans i turistes que visiten les Illes Balears: la línia HISUN TOUCH amb terminals de vending digitals que detecten el fototipus de pell de l'usuari i emeten informe personalitzat i, la línia Health Point o punts d'informació sanitària per a la protecció de la pell i el sol.

Peter Diving - Finalista

www.peterdiving.com

Sistema de busseig patentat internacionalment que subministra aire des de la superfície a diversos bussejadors de forma simultània. Tenen centres oberts a Mallorca i Girona. Sistema de comercialització a través de llicències d’explotació.

Kinacu

www.kinacu.com/

KINACU és una plataforma en línia de gestió d'instal·lacions esportives que facilita el contacte entre el club, clients i entrenadors, com si d'una xarxa social es tractàs. El sistema permet als usuaris fer reserves a través d'una app mòbil accedint als centres esportius que hi ha disponibles tant al seu lloc de residència com en qualsevol lloc que pugui viatjar.

Two Good Neighbors

www.2gnsocial.org/

Two Good Neighbors (2GN) és una app gratuïta que funciona com una plataforma de gestió d'iniciatives socials i solidàries en forma de barri virtual i que constitueix una eina d'integració socio-laboral per als usuaris d'entitats sense ànim de lucre i un mostrador de difusió i captació de nous voluntaris i alhora de recaptació de fons per a les pròpies associacions.