La fira Nupcial, Bridal Experience comença a desvetllar algunes de les novetats que presentarà del 10 al 12 de novembre a la finca Son Termes.

L'objectiu que pretén Nupcial, Bridal Experience és que els visitants experimentin i percebin com serien les seves noces o qualsevol altra celebració. Per això reunirà a més de 70 expositors que, durant els tres dies de celebració de la fira, estaran a disposició dels visitants per facilitar-los la tasca de dissenyar el seu dia.

Així mateix, entre les múltiples activitats programades i a les que hi participaran activament Arxiduc Foto Estudio, i Kamal Fotografía, ambdós expositors. Destacam els tallers que realitzaran Maties Miralles, premi nacional de Joves Pastissers; Postres Beicap Mallorca, i Lorena Bauzá, wedding planner.

A més, els visitants podran gaudir d'una exposició permanent de disseny de vestits de noces i joieria d’alumnes de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, així com de centres i rams decoratius per a noces.

També i com no podia ser d’altra manera, una desfilada de moda cerimonial que permetrà conèixer les darreres tendències presentades pel sector. Enguany la desfilada tindrà lloc el dissabte.


Així mateix i entre les activitats previstes, tindrà Lloc una gran festa nupcial, una revetlla, per experimentar i conèixer les tendències actuals en celebracions de noces. Garlandes, llums de colors, música en viu, tots els ingredients per a una gran festa.

Per accedir a tota la informació sobre l'esdeveniment us convidam a visitar el web de la fira.