Quan una empresa productora vol distribuir i vendre els seus productes i serveis on line a l’estranger, s’ha de plantejar una sèrie de qüestions abans de començar. Per exemple; el model de negoci a implantar, els aspectes legals i fiscals del comerç electrònic o com configurar la plataforma tecnològica i l’estratègia de marketing a posar en marxa.


En el marc del pla d'internacionalització de les Illes Balears i amb la colaboració de l'Icex i la Fundació Bit, hem organitzat quatre sessions informatives d'una hora i mitja de durada cada una, amb l'objectiu de donar a conèixer de manera pràctica a les pimes de Balears, el model de negoci E-commerce. 

 

En el decurs de les sessions, que es faran els quatre primers dimarts de juny, es tractaran aspectes tan rellevants com la definició de les estratègies de marketing en línia per a mercats exteriors, els sistemes de pagament, la tecnologia més adiente i la integració del sistema logístic en la plataforma escollida.

 

L’assistència és gratuïta. Totes les sessions tindràn lloc a la sala de premsa de l’Edifici de Son Espanyol al Parc BIT

 

Tots els interessats en la venda en línia de productes i serveis als mercats exteriors ja us podeu inscriure a través d'aquest correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., també ho podeu fer a través del telèfon 971 17 61 63.

 

Consultau el programa!