Ahir va tenir lloc al Palau de Pedralbes, la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Comerç Interior 2014. L'Ajuntament de Maó, que s'havia presentat a la convocatòria, va ser guardonat amb un accèssit pels projectes de millora i dinamització comercial realitzats en el municipi menorquí.


L'Ajuntament de Maó es va presentar a la convocatòria dels Premis amb un dossier que detallava 19 projectes de dinamització comercial  juntament amb altres millores com les realitzades en aparcaments, accessibilitat, façanes, la peixateria i el projecte realitzat amb l'IDI

 

Recordem que Maó, va ser un dels tres municipis de les Illes que participaren en el programa pilot de dinamització comercial per a municipisdissenyat i desenvolupat pels nostres tècnics en col·laboració amb els tècnics de l'Ajuntament de la localitat menorquina. A més, Maó, és el primer municipi de Balears que guanya un d'aquests guardons, ja que des que es van crear en 1997 cap ajuntament d'aquesta Comunitat hi havia resultat premiat.

 

La convocatòria del Ministeri d'Economia i Competitivitat, reconeix als municipis que s'han distingit especialment pels projectes de millora i dinamització dels seus centres urbans comercials.