El passat mes de març es va donar el tret de sortida a la nova edició de Connect'Up, un programa de suport a la innovació empresarial a Balears organitzat pel Grup Serra i patrocinat per CaixaBank, que compta amb la col·laboració de l'IDI i altres entitats públiques i privades. 

Aquesta edició, Connect'Up presenta dues categoríes: Start, per a emprenedors amb el projecte en fase de desenvolupament, o amb empresa constituïda amb un màxim de 3 anys; i Grow, per a empreses de més de 3 anys, consolidades o en fase d'expansió, amb projectes d'innovació en fases inicials o en marxa.

Connect'up s'estructura en 3 fases:

- Convocatòria i selecció de projectes
 
- Formació: Categoria 
Startdel 6 de maig a l'11 de juny durant la qual es prepararà als seleccionats en oratòria per les seves presentacions públiques. Se'ls ensenyarà a validar el seu model de negoci, i a autoconèixer-se i millorar les seves habilitats emprenedores. Lformació Grow, es perllongarà fins a final de setembre. Durant aquest període, consultors de diferents àrees ajudaran als projectes innovadors seleccionats a millorar l'impacte, qualitat i eficiència dels seus projectes.
- Premis a les millors iniciatives

Podeu consultar el programa i agenda de Connect'up Start & Grow

El termini per a la presentació de projectes estarà obert fins al 29 d'abril a les 00.00 h.