L’IDI patrocina els premis balears de la segona convocatòria de Mallorca Design Day, una plataforma de foment del disseny que pretén donar a conèixer nous talents a partir de concursos de moda a nivell internacional, nacional i local, i de fotografia street style.


Després de la gran repercussió que va tenir aquesta iniciativa l’any passat, s’ha incrementat molt el nombre de propostes presentades.

En total, 121 col•leccions han optat per alguna de les categories de moda.
Aquest matí s’han donat a conèixer els guanyadors internacional, l’argentí Nicolás Sánchez; nacional, la madrileny David de Calle; i curvi, la mallorquina Carla García. Ara hauran de donar forma a les seves propostes que hauran de desfilar el dia 24 de maig a Puerto Portals. Durant aquesta mateixa jornada, un jurat decidirà el guanyador del Premi a la millor col•lecció balear entre els sis finalistes que s’han conegut avui: Rebeca Tejedor, Carla García, María del Hoyo, Alejandra Olaya, Estela Martín y Alfonso Sánchez. Així mateix, també s’anunciarà el guanyador de la categoria de fotografia street style.

L’IDI ha decidit formar part d’aquest projecte per donar suport al sector de la moda, un dels prioritaris per a l’economia segons el Pla d’Indústria, i per al foment del disseny com a element diferenciador i de millora de les empreses de les Illes.