Made in Mallorca és una iniciativa promoguda per l'IDI i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria en col·laboració amb empreses productores que aposten pel disseny com a element diferenciador. 

Les empreses participants són: Català Roig Ceramics (ceràmica)Contain (il·luminació)Huguet (rajoles hidràuliques)

Ediciones de Diseño La Pecera (mobles)Mirenchu (vidre)2 Monos (mobles)Paparkone (ceràmica)Teixits Riera (teles)Teixits Vicens (teles)Tonia Fuster (il·luminació) i 8Vuitulls (mobles)

Made in Mallorca és possible gràcies al compromís dels nostres col·laboradors: Carmina Shoemaker, Cellers Oliver Moragues i Son Moragues. Aquestes tres firmes comparteixen identitat amb l'aposta dels valors que representen les onze empreses integrades a Made in Mallorca, dedicades a l'artesania, el disseny i la indústria, i que exposaran els seus productes, després d'haver-ho fet en una de les fires de disseny més importants d'Europa, la London Design Fair. 
 
Però, Made in Mallorca, és més que una exposició, és el retrobament amb l'essència de l'autòcton, del com es fa i d'on procedeix. És una mena de retorn als orígens amb la interpretació creativa de cada productor, l'homenatge a la llar, el lloc on es desenvolupa el producte de principi a fi. L'exposició es complementa amb un cicle de conferències, taules de debat sobre disseny industrial, artesania i arquitectura.

L'IDI ha previst també una sèrie de sessions informatives per a les empreses participants durant les quals es donaran a conèixer programes d'ajudes, finançament, etc. A més, s'han programat reunions per propiciar possibles aliances empresarials. 


L'exposició


L'exposició es podrà visitar a Aba Art Gallery del 13 al 16 de març de 10.30h a 20.00h.
 
Els visitants podran gaudir d'una rèplica de l'estand que es va exposar a la London Design Fair el passat mes de setembre.

Descarregau-vos el cartell de l'exposició.

Talks 


- Dimecres 13 de març

     - 18.30h Max Enrich 
     - 19.30h Diego Ramos 


Seran els encarregats d'obrir la primera jornada de les ponències, que es duran a terme a l'Auditori de la Biblioteca de Can Sales (Plaça de la Porta de Santa Catalina, 24).
 
- Divendres 15 de març:
 

   - 18.30h Tomás Alonso obrirà la segona jornada de xerrades.
   - 19.30h Taula de debat sobre disseny, artesania, indústria, tradició i ofici a la qual participaran Moredesign, OHLAB / Architecture Lab, SMS Arquitectes i Ted'A Arquitectes
Marta Armengol en serà la moderadora.

Les dues activitats es duran a terme a l'Auditori CC Sa Nostra (Carrer de la Concepció, 12).


L'entrada a les conferències és lliure fins a completar aforament. Totes les persones que vulguin inscriure-s'hi poden fer-ho a través del següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Descarregau-vos el cartell

Us convidam a gaudir d'aquest esdeveniment. Us el perdreu?