El Recinte Firal de Maó acull una nova edició de Fira Stocks, un esdeveniment totalment consolidat que enguany celebra la 15a edició.

Del 8 al 10 de març, els comerços de Menorca posaran a la venda els productes rebaixats de temporades anteriors. La fira compta enguany amb 39 expositors de diferents sectors que ocuparan un miler de metres quadrats d’exposició. Els visitants podran trobar productes de roba, sabateria, complements, llenceria, joguines i esports.

L’esdeveniment està organitzat per l’IDI, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME).

Una de les novetats d’aquesta edició de Fira Stocks és el sorteig de 600 euros entre tots els visitants de la fira que comprin algun producte. El guanyador haurà de gastar el premi directament a les botigues dels expositors d’ASCOME, organitzador d’aquesta iniciativa.

A causa de la bona acollida que va tenir el servei de ludoteca gratuïta, enguany s’ha decidit continuar amb aquest servei. Així, els visitants podran passejar per Fira Stocks, mentre els més petits gaudeixen d’activitats infantils com jocs o manualitats.

A més, està previst que divendres, a les 11h, ASCOME presenti un conte infantil “La moneda màgica”, que forma part de la campanya de conscienciació de compra en el comerç local. Dissabte i diumenge, a les 12h, els petits podran gaudir d’un
contacontes del llibre.

Fitxa tècnica

Organitza: IDI, amb la col·laboració d’ASCOME.
Lloc: Recinte Firal de Maó (c. Alqueria Cremada, s/n. POIMA. Maó)
Dates: del 8 al 10 març de 2019
Horari: divendres 8 i dissabte 9, de 10 a 21 hores. Diumenge 10, de 10 a 20 hores.
Expositors: 39
Superfície d’exposició: 1.000 m2
Preu de l’entrada: 1€. Nins fins a 12 anys i jubilats, entrada gratuïta.
Sectors representats: roba, sabateria, complements, llenceria, joguines i esports.