Sis empreses de producció ecològica de les Illes Balears es promocionaran de forma conjunta a la fira Biofach de Nuremberg, considerada l’esdeveniment líder mundial d’aliments ecològics. Les empreses es presenten sota la marca Bio Illes Balears amb un estand dissenyat per l’IDI.

Enguany, Bio Illes Balears compta amb un espai de 40 m2, amb una gran imatge de l’il·lustrador Pere Joan, realitzada expressament per a l’estand de Biofach.

A l’estand, els visitants hi trobaran una mostra representativa de productes ecològics de les Illes: oli, espècies, sal, derivats de la tomàtiga i de la garrova. Les empreses que hi participaran són Agromallorca SAT, Es Garrover de Mallorca, Especias Crespí, Flor de Sal d’Es Trenc, Oli Nostro, i Olíric.

L’IDI i la Cambra de Comerç han coordinat la presència d’aquestes empreses a Biofach, en el marc del Pla d’Internacionalització que es promou des de la Direcció General de Comerç i Empresa, i que estableix ajudes per promocionar els productes balears a l’exterior.

S’ha comptat també amb la col·laboració de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA). De fet, aquest serà el tercer any d’aquesta iniciativa publicoprivada que permet a les empreses de producció ecològica tenir una presència a un dels mostradors més importants a nivell mundial. Biofach, fira d’aliments ecològics, se celebra del 13 al 16 de febrer a Nuremberg.

L’esdeveniment compta amb més de 2.900 expositors de tot el món i 45.000 metres quadrats d’exposició. L’any passat, la fira va tenir més de 50.200 visitants, més de la meitat internacionals.

Enguany, per tal de complementar els elements de l’estand, hi col·laboren empreses de les Illes Balears tant per al mobiliari com per als complements: Anglada, Germans Adrover, Català Roig i Teixits Vicens.