L’IDI cedeix un espai en el Centre Bit d'Inca per acollir el nou Centre de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca. Aquest servei facilitarà que uns 1.500 nins i nines de la comarca del Raiguer que practiquen activitat física s’hi facin les revisions mèdiques. 

Aquest nou centre de Medicina Esportiva possibilita que els nins i nines d’entre 6 i 16 anys, federats o no, que practiquen activitat física es puguin fer les revisions a Inca i no s’hagin de desplaçar fins a sa Pobla o Palma, com fins ara. Aquest espai
també dona servei als esportistes de la comarca com Binissalem, Consell o Santa Maria.

Al voltant de 10.000 nins i nines de Mallorca es beneficien cada any del servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca. A les revisions mèdiques s’intenten detectar totes les contraindicacions per a la pràctica de l’esport, tant cardiològiques com ortopèdiques o de qualsevol tipus, i també donar les indicacions necessàries per a millorar el rendiment dels esportistes.

Amb aquest nou departament, el Centre Bit suma un nou servei públic que acosta l'Administració als ciutadans de la comarca, que també disposen de delegacions de la UDIT, Fogaiba, o l’oficina d’escolarització.

La cessió d'aquest espai ha estat possible gràcies a un conveni de col·laboració de l'IDI amb el Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Inca.