Els comerciants d’Artà ja es poden inscriure en els cursos icomerç de l’any 2019. La formació, organitzada per l’ajuntament i l’IDI, té com a objectiu oferir eines als empresaris per incrementar la competitivitat dels seus negocis. De fet, una de les qüestions que es constaten als plans de millora comercial elaborats per l’IDI als diferents municipis és que una de les primeres passes per actualitzar i fer més competitiu el comerç de proximitat és la formació dels botiguers en diferents àmbits, com gestió del comerç, rendibilitat en el punt de venda, aparadorisme, comunicació, o millora de l’experiència de compra.

El primer curs que es durà a terme enguany a Artà, el proper dia 6 de febrer, se centra en les noves tecnologies, concretament en l’ús d’Instagram per a botiguers. A partir de l’11 de febrer, estan prevists dos cursos d’aparadorisme  i un taller per embolicar paquets de forma creativa.

La formació es durà a terme al centre cultural de Na Batlessa (C. Ciutat, 1. Artà) i els interessats s’hi han d’inscriure prèviament al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Podeu consultar el programa complet de la formació aquí.