Un total de 28 empreses de Balears s’han presentat a la XII edició dels Premis Emprenedor XXI. Els guardons pretenen identificar joves empreses innovadores que, tot i haver obtengut uns primers resultats amb èxit, tenen previst un pla de creixement ambiciós i necessiten recursos per dur-lo endavant. El guanyador es donarà a conèixer el proper dia 13 de febrer durant la jornada “DayOne Innovation Summit” que tendrà lloc al CaixaForum de Palma. 

El guanyador se’n durà 5.000 euros i accedirà a programa d’acompanyament a Sillicon Valley organitzat amb la Singularity University i una prestigiosa escola de negocis.

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada i organitzada per CaixaBank, a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors DayOne; i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. L’administració de la Comunitat Autònoma col•labora en l’organització del Premi EmprenedorXXI a través de l’IDI i la Fundació Bit.