Ahir matí, l'IDI va participar en un altre taller organitzat per l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Manacor sobre plans d'empresa per a emprenedors.

La sessió va començar amb una breu explicació de les diferents línies de subvenció que la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria té dirigides a l'autoocupació.

A continuació, el tècnic de l'IDI, va explicar als assistents com realitzar el pla d'empresa, els diferents conceptes inclosos en el pla, així com la descripció de producte o servei, anàlisi de mercat, pla de màrqueting, comunicació i comercialització, etc.

Així mateix es va realitzar un exemple pràctic del pla econòmic financer a 3 anys per conèixer la viabilitat i solvència del model de negoci objecte del pla.

Es va utilitzar com a referència el model de pla d'empresa IDI, que és un requisit a complir tant per conèixer la viabilitat del negoci que es vol emprendre com per a sol·licitar una subvenció d'autoocupació.

A la sessió d'ahir van assistir emprenedors de diversos sectors com hostaleria, distribució alimentària, educació, fabricació de roba, teràpies naturals, etc.