Arran de l’èxit obtingut en les dues edicions del Boat Show Investment Forum realitzats a Palma els anys 2017 i 2018, l'IDI posa en marxa un club d'inversió dirigit a directius, empresaris, professionals autònoms i inversors que cerquin diversificar riscos i incrementar l'experiència en aquest camp.


Quins són els objectius?

- Millorar la formació dels inversors per poder afrontar de la manera més professional i eficient possible el procés d’inversió
- Fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixements
- Incentivar la inversió privada en startups

Formar part de l'IDI Investors Club és gratuït, Registra-t'hi!

Totes les persones interessades a formar part d'aquest club gaudiran dels següents avantatges:

- Formació: cada any oferim cursos de diferents nivells per a inversors privats, tant per als que comencen, com per als avançats que volen aprofundir més en la matèria.
- Connexió: els membres del club tendran l’oportunitat de connectar amb persones que comparteixen les mateixes inquietuds i objectius.
- Inversió: ampliar la cartera d'inversions amb noves oportunitats gràcies a l'organització de Fòrums d'Inversió.
Pròximes formacions


Curs avançat per a inversors privats en startups a Palma  Inscripcions


- Programa

- Dates i horaris

  - Dijous, 15 de novembre, de 15h a 20h
  - Divendres, 16 de novembre, de 10h a 16h (de 14.30h a 16h dinar networking)

Preu del curs: 50€ (dinar networking inclòs en el preu).

Condicions per incriure-s'hi

Ja que es tracta d'un curs avançat, els assistents hauran de demostrar uns coneixements bàsics sobre la matèria, mitjançant l'acreditació d'aquests coneixements o a través d'una breu entrevista telefònica.

Places limitades. La inscripció es farà per ordre de recepció de la sol·licitud. Amb la confirmació s'enviaran les dades bancàries per poder efectuar el corresponent pagament. El procés finalitzarà un cop enviat el comprovant de pagament al correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El termini de pagament finalitza el 12 de novembre, en cas contrari es perd el dret d’assistència al curs.

IMPORTANT: en el concepte: transferència, s’ha de posar el nom complet de la persona que efectua el pagament per facilitar la seva identificació.