Insight lab by IDI és un espai d’informació i interacció dirigit als col·lectius del sector de la moda de les Illes Balears.

En aquest espai, oferim als professionals i a les empreses vinculades a la indústria de la moda la possibilitat d'accedir a informació privilegiada sobre temes relacionats amb el seu sector, assistència a jornades, i participació a networkings sobre tendències de disseny i tecnologia aplicada al sector de la moda. També es poden informar sobre preferències dels consumidors, un factor clau d'èxit a l'hora de vendre.

A través del programa, es pot accedir a informació sobre tendències noves i innovadores, pronòstics de tendències i colors amb més de 2 anys d'anticipació, més de 150 reportatges amb anàlisi de passarel·les per temporada, i centenars de reportatges sobre els estils als carrers de tot el món. Compta amb més de 22 milions d'imatges, centenars d'estampats, gràfics, etc., que els ajudaran a trobar la inspiració necessària per a la creació de les seves col·leccions.L'accés a aquest portal es podrà fer des de Mallorca, Menorca-(Ciutadella), (Maó) i Eivissa.


Reservau la vostra cita: Calendari de cites